Un llibre capaç de salvar la vida

Per Carmina Vidal.

L’escriptor Nicolas Barreau amb la seua tercera novel.la ens apropa a una història meravellosa en la que ens adone’m que sempre hi ha una il.lusió, un somriure, un pensament per ser feliç.

“El Somriure de les Dones” ens fa sentir que la seua protagonista Aurélie Bredin després de perdre el seu pare i ser abandonada inesperadament per la seua parella descobreix un llibre amb una sèrie d’esdeveniments que ni ella mateixa creu. Quan comença a llegir s’adona que a aquell llibre ella és la protagonista i que inclús parla del seu propi restaurant Le Temps des Cerises.
Intrigada per saber si és ella i com l’ha arribada a conèixer l’escriptor comença a indagar i voler ficar-se en contacte amb Robert Miller un anglès autor d’aquesta meravellosa novel.la que li ha canviat la vida. Vol agrair-li i convidar-lo al seu restaurant per lo tant li escriu una carta, una carta la qual li farà posar-se en contacte amb el seu editor André que resultarà ser el verdader escriptor de la novel.la que tant la captivada. Dues personatges que viuran moments dolços i amargs arribant fins a un final que ella mai hagués imaginat.
La publicació de la segona novel.la de Robert Miller serà la clau de tota aquesta història meravellosa que transcorre a París, la ciutat de l’amor. On el lector es mantindrà totalment abduït per el seu encant i la dolça descripció de cada lloc. Arribant a sentir-se com un dels propis protagonistes.
Personalment recomane llegir-lo perquè ens fa vorer que l’amor sempre està viu, vivim el que vivim sempre hi ha un lloc, una persona, una mirada que ens fa sentir bategar de nou el cor.